Menu

HomeHomeNewsBiographyGalleryMultimediaMultimedia

Home

Home

piatok 6. januára 2012

Rihanna - Keď ide o chlapcov, som vyberavá!

 
Speváčku nebaví single život a rada by s niekým začala chodiť. Nájsť toho pravého, je pre ňu ale veľmi ťažké ...
 
V Rihanninom živote sa objavilo veľa mužov, s väčšinou z nich ale vzťah skončil ešte skôr ako vôbec začal. "Keď ide o chlapcov, tak som veľmi vyberavá," priznáva star: "Neuspokojím sa s každým a hneď mi na tom príslušnom začne niečo vadiť, dám mu kopačky. Nevidím dôvod, prečo by som mala ostať s niekým, kto robí niečo, čo je mi nepríjemné a dúfať, že sa to zmení. "Naposledy sa v súvislosti s Riri hovorilo o Dudleym O'Shaughnessym, ktorý sa objavil v jej klipe We Found Love. Aj táto romanca ale ešte pred vianočnými sviatkami skončila.

Okrem toho, že si speváčka chce nájsť nového priateľa, chce aj v novom roku prestať fajčiť a začne viac športovať: "Moje svetové turné skončilo a bojím sa, že bez koncertov nebudem v kondícii. Rozhodla som sa preto najať si trénera a začať na sebe naozaj pracovať. S fajčením bojujem dlho, ale verím, že tento rok sa mi s ním podarí skoncovať nadobro! Je to odporný a hlúpy zlozvyk ... "

Na Twitteri sa ale Riri priznala, že predsavzatia nájsť skutočnú lásku, schudnúť a nefajčiť si dáva už päť rokov po sebe. Bohužiaľ, zatiaľ bezúspešne. "Preto som si tento rok navyše ešte sľúbila, že na budúci rok si nájdem nové originálne predsavzatia." :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára